Winkelmand

iDeal

Items: 0 Totaal: € 0,00

Besteloverzicht Besteloverzicht
IJme Willem van Dijkstraat 1A
8531 RA Lemmer

T :0031-6-11 31 09 60
T :
E :info@d-blok.nl

KvK :51088851
BTW:NL106998055B02

Disclaimer

Disclaimer.

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.d-blok.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van de producten en diensten.

Gebruik van de D-Blok website.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel D-Blok uiterste zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. D-Blok garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. D-Blok wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk af.

Informatie van derden, producten en diensten.

Wanneer D-Blok links naar websites van derden weergeeft betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten wordt aanbevolen. D-Blok aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door D-Blok niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken.

D-Blok behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiŽren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van D-Blok. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen.

D-Blok behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Toepasselijk recht.

Op deze website en de disclaimer is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.